Business och padel

Det ena behöver inte utesluta det andra. Genom våra företagslösningar kan du ena stunden sitta i ett viktigt affärsmöte och nästa stå på banan. Perfekt för dig som älskar padel och inte vill tappa restid och snabbt kan riva av en match i en lucka under dagen eller varför inte utmana en kund på en match.

Företagspartner

Vi har olika nivåer av partnerskap hos oss på Padel Sports Club, du kan exempelvis bli banpartner, rums- eller konferenspartner. Vill du synas hos oss, men inte riktigt känner hur är vi alltid öppna för en diskussion för att komma fram till hur ett partnerskap för dig skulle kunna se ut, där alla parter kan få ut så mycket som möjligt ur samarbetet.

Som partner exponeras du i anläggningen, på våra tv-skärmar, i sociala medier och här på webben. Du får också tillgång till Partners & Friends, ett nätverk av företagare och inbjudningar till aktiviteter. Mer om nätverket Partners & Friends hittar du längre ner på sidan.

I partnerskapet ingår även fri hyra av relax/bastu, bollmaskin, massagepistol, bollkorgar och hyrracket samt rabatt i vår välsorterade shop. Många av våra partners hyr dessutom ett eget stripat företagsskåp med kodlås där man kan förvara racket, bollar etcetera som hela företaget eller kunder kan få tillgång till om du vill.

Visa alla parters

Partners & Friends

I företagsnätverket Partners & Friends som ingår när du är partner eller hyr kontorsplats hos oss får du garanterat många och bra kontakter. Nätverket har en stadig tillväxt och medlemmarna kommer från många olika branscher.

I våra träffar kombinerar vi alltid padel med business. Som exklusiv medlem i Partners & Friends bjuds du bland annat in till vår nätverkspadel där vi ibland tar långlunch och kör WPT-padel mot våra sponsrade spanska spelare som man vanligtvis ser på World Padel Tour eller arrangerar partnerturneringar som ibland både kryddas med middag, hemliga gäster och fina priser.

Genom att bli en del av Padel Sports Club Partner & Friends har du även förtur till den spanska padelresan som vi arrangerar varje år. Du får dessutom längre bokningshorisont och partnerrabatt på banhyran.

Företagsserien är ett annat populärt sätt att kombinera nätverkande, padel och lunchmöten.

Konferens

I konferensrummet hittar du alltid det senaste inom konferensutrustning. Vid bokning visar alltid vår personal hur utrustningen funkar så du kan känna dig trygg med tekniken. Vår personal kan även hjälpa till med tävlingsupplägg och tips om du vill kombinera konferensen med padel. Genom våra små mötesrum och lounge finns också goda möjligheter till grupparbeten och i vår relax kan ni avsluta konferensen lite lugnare. Vid önskemål kan vi också hjälpa till med mat och dryck under konferensdagen. Fri parkering finns direkt utanför dörren.