Seriespel i Eskilstuna

Gillar du att tävla? Anmäl dig då till våra seriespel i padel för antingen damer, herrar eller mixed. Våra seriespel funkar för både nybörjare som proffs och finns i singel- och dubbelpadel. Nedan får du en överblick över våra seriespel och information om hur du anmäler dig.

Företagsserien by Secor
Företagsserien by Secor
Double Open

Anmälan stänger om 26 dagar

Företagsserien by Secor är öppen för alla där du tillsammans med dina kollegor kan utmana dina konkurrenter, kunder eller affärspartners. Förutom chans att totalt krossa motståndet – konkurrent eller inte – kan du förutom att spela riktigt roliga padelmatcher vinna fina priser och nätverka med nya som gamla företagskontakter. Företagsserien spelas dagtid men vi kan ordna ersättningstider vid behov.

949 kr/spelare

Anmäl dig här!

Huvudsponsor

Men’s Single League
Men’s Single League
Single Men

Kontakta oss för seriestart

I Men´s Single League har du chans att en gång för alla bevisa hur bra du faktiskt är och att du själv står för alla poäng och ingen annan. Förutom chans att ta åt dig äran för bästa prestation kan du också kamma hem fina priser. Serien är endast öppen för herrar och spelas normalt måndagar, tisdagar och söndagar men vi kan ordna ersättningstider vid behov.

Huvudsponsor

Vill du bli sponsor för den här serien och synas med din logo här?

Läs mer...
Mixed Padel League
Mixed Padel League
Double Mixed

Anmälan stänger om 29 dagar

Mixed Padel Leugue är vårt seriespel som är öppen för alla. Spela och umgås över generationsgränserna, med din respektive eller bara en kompis. Enda kravet är att laget består av en man och en kvinna. Förutom roliga padelmatcher kan ni ta del av vår helgbrunch, vinna fina priser och dessutom kamma hem ett helt eget VIP-skåp stripat med lagnamnet. Serien spelas normalt på söndagar från morgonen till sen eftermiddag men vi kan ordna med ersättningstider vid behov.

699 kr/spelare

Anmäl dig här!

Huvudsponsor

Vill du bli sponsor för den här serien och synas med din logo här?

Läs mer...
Padel League by Berkeley
Padel League by Berkeley
Double Men

Anmälan stänger om 47 dagar

Padel League by Berkeley är för dig som lever för att utmana, har en rejäl vinnarskalle och gillar att visa vad du går för i livesända matcher. Padel League by Berkeley är både dig som nybörjare eller elitspelare. Alla i respektive division spelar en grundomgång som avslutas med ett slutspel som avgör om du flyttas upp eller ner i nästa division. Serien spelas normalt måndag-tordag kl 17-22 men vid behov kan vi ordna ersättningstider.

Från 799 kr/spelare

Anmäl dig här!

Huvudsponsor

Student Padel League
Student Padel League
Double Mixed

Kontakta oss för seriestart

Nu kan du kombinera studierna med padelspel och utmana dina klasskamrater. Förutom ett skönt avbrott i studierna och ny energi kan du vinna fina priser och lära känna nya människor med samma intressen. Student Padel League spelas på dagtid eller sena kvällar. Matchtiderna bokar ni själva in tillsammans med motståndarlaget så det passar in både i studierna och i schemat.

Huvudsponsor

Women’s Padel League by Stilstudion
Women’s Padel League by Stilstudion
Double Women

Anmälan stänger om 53 dagar

I Women´s Padel League by Stilstudion kan du tillsammans med en kompis möta andra tjejgäng i padel. Förutom roliga matcher kan du ta del av vår helgbrunch & vinna fina priser. Serien är för kvinnor och spelas på onsdagar och lördagar men vi kan ordna ersättningstider vid behov. För att sätta extra guldkant på tillvaron kan ni även boka in er i relaxen och Calixbastun i samband med matcherna.

699 kr/spelare

Anmäl dig här!

Huvudsponsor

Seriespel hos Padel Sports Club

Hos Padel Sports Club kan du tävla i padel oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren padelspelare. Våra seriespel finns i olika divisioner och är uppdelade antingen för tjejer och killar eller mixed, vilket innebär att du kan utmana det motsatta könet. Hos oss kan du tävla i både dubbel- eller singelpadel och möta motståndare i samma nivå som dig. För dig som gillar spänning har vi även en serie i öppen klass vilket betyder att samtliga spelare har olika nivåer.

Tänk på att ange din uppskattade nivå i samband med din anmälan så vi kan matcha dig med bästa grupp. Har du några frågor om våra seriespel kan du kontakta oss på cluben.

Picture
Picture
Picture
Picture

Partners

Här laddar vi ett urval av alla våra partners. Vill du själv bli en partner och synas här och på våra anläggningar? Kontakta oss!