Boka tid för padel i Visby

Att boka tid hos oss är enkelt. Bokning och betalning gör du direkt på Playtomic, saknar du ett Playtomic-konto skapar du det enkelt här! Bokar du bana obemannade tider får du en kod som du använder för att komma in anläggningen. Det finns alltid racket att hyra och bollar till försäljning. Under obemannade tider är dessa placerade vid receptionen och betalning sker via swish.

Förutom att boka bantider kan du även boka någon av våra privattränare för att utveckla ditt padelspelande oavsett tidigare erfarenhet. En timmes effektiv träning anpassad specifikt för dig eller dina vänner för att tillsammans utveckla ert padelspel. I priset ingår banhyra samt bollar och är baserat på en person. Du kan om du vill ta med dig en eller flera kompisar (Max 4 personer per timme). Privattränare bokar du här nedan, betalar gör du på plats. Ps. Du har väl inte missat vår bollmaskin Paquito och massagepistolen Pablo? Hur du bokar in dom ser du längre ner på sidan.

Boka padelbana i Visby!

Filma matchen

I våra anläggningar kan du spela in din match så du ser vad du behöver träna på för att förbättra ditt spel, fånga en riktigt bra boll eller en rolig blooper. Du kan också livesända matchen ifall någon hemma vill se dig spela. Mer information finner du vid banorna.

Kostnadsfritt

Priser

Banpriser Speltid Pris1
Singelbana 60 min 260 kr
Dubbelbana 60 min 400 kr
Dubbelbana 90 min 600 kr
Flexkort Krediter Pris1
Flexkortet Lilla 2000 1900 kr
Flexkortet Mellan 4000 3600 kr
Flexkortet Mellan+ 5500 5000 kr
Flexkortet Stora 6000 5400 kr

Så här funkar det!

Bokning och betalning av bana gör du enkelt via Playtomic. Om du spelar på obemannade tider anger du bara din kod som du får i samband med bokningen för att komma in i anläggningen.

Flexkort

Ett Flexkort fungerar som ett presentkort och är giltigt 365 dagar från inköp och kan användas på alla typer av banor hos oss. Flexkortet köper du enkelt direkt via Playtomic och är dessutom en uppskattad present hos padelspelare.

En timme extra

Bokar du morgontiden 05-07 eller kvällstiden 22-00 betalar du bara för en timme men kan spela i två. Gäller endast utvalda banor. Perfekt för dig som är morgonpigg eller vill träna lite längre.

Privatträning

Gustaf Molin
Gustaf Molin

Tränare

Telefon 076-573 73 77

Gustaf är vår huvudtränare i Visby och är även ansvarig för vår föreningsverksamhet. Med en gedigen utbildning genom Prio Padel och en mängd timmar på banan kan Gustaf hjälpa dig vidare i din utveckling oavsett vilken nivå du befinner dig på idag.

800 kr/timme

Boka via telefon eller mejl

Hugo Eskedahl
Hugo Eskedahl

Tränare

Telefon 073-621 66 91

Förutom att vara en av våra grymma ledare i vår förening som varje vecka coachar framtidens padelstjärnor håller Hugo i privatlektioner samt kurser för damer & herrar på nybörjar- & medelnivå. Hugo är precis som Gustaf utbildad via Prio Padel.

800 kr/timme

Boka via telefon eller mejl

Anton Möllerfors
Anton Möllerfors

Tränare

Telefon 070-349 92 33

Anton är vårt senaste tillskott på tränarfronten. Förutom att coacha kidsen i föreningen precis som Hugo så håller Anton även han i privatlektioner & kurser för damer & herrar på nybörjar- & medelnivå. Anton är certifierad padeltränare via Adidas AFP Academy.

800 kr/timme

Boka via telefon eller mejl

Paquito y Pablo

Paquito

Bollmaskin

Vill du träna ett speciellt slag eller bara saknar spelpartner kan Paquito ge dig en rejäl utmaning. Paquito bokas i receptionen. Partners och medlemmar lånar gratis!

100 kr/timme

Pablo

Massagepistol

Om du tränat på ett speciellt slag alltför länge kan Pablo vara en bra kompanjon för ömmande muskler. Pablo bokas i receptionen. Partners och medlemmar lånar gratis!

100 kr/dygn

Abonnemang

Är du intresserad av att ha en stående tid? Kontakta oss med dina önskemål så ska vi se till att lösa uppgiften på bästa sätt. Börja med att slänga iväg ett mejl till oss så svarar vi så fort vi kan, normalt inom 24 timmar, oftast mycket snabbare. Telefonnummer och epost till våra anläggningar hittar du på kontaktsidan.